SOUPERFOODS

SUPERFOODS - Τα Best Sellers της Φύσης!!!

Είναι μεγάλη μας τιμή και προνόμιο η δυνατότητα να συνδεθεί το όνομα της SUPERFOODS. Η Ζευς Ερυθρού αποτελεί ομάδα πρότυπο, επάξια εκπρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού και των ιδανικών που αυτός πρεσβεύει. Η SUPERFOODS αποτελεί μια εταιρεία καινοτόμο, που προάγει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη που μπορει να προσφέρει η φύση στο σύγχρονο άνθρωπο. Πρόκειται για μια συνεργασία που φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ενίσχυση και την προβολή του αξιών του Αθλητισμού, σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Η SUPERFOODS αποτελεί την πρώτη Eλληνική εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές σαν κύριο συστατικό των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Οι υπερτροφές -ή αλλιώς superfoods- είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα που φυτρώνουν πάνω στον πλανήτη μας. Εχουν υψηλή διατροφική αξία λόγω υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργών συστατικών και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση της υγείας. Η SUPERFOODS διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με μοναδικά οφέλη που καλύπτουν πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στόχος της εταιρείας είναι να προασπίσει την υγεία, την ευεξία και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού».

@roundWeb

@roundWeb

Η @roundweb δημιουργήθηκε από μια ομάδα προγραμματιστών και αναλυτών που σαν σκοπό της έχει να καλύψει μηχανογραφικά όλες τις ανάγκες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης σε επίπεδο ενοποιημένων εφαρμογών με τρόπο τέτοιο ώστε να απλοποιούνται οι διαδικασίες και να αυξάνετε η παραγωγικότητα και αμεσότητα στην πληροφόρηση.

Με πάνω από 15 χρόνια στην Ελληνική αγορά και με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση και την υλοποίηση μεγάλων έργων, μπορούμε σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εργασίας και παραγωγικότητας ώστε να είναι εφικτή η περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκετε η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας αλλά και η δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και πρακτικών.

AroundWeb LTD
Email: [email protected]
Phone: +30 2117800018, +35 924925739

Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας:

Τεχνολογία
Εφαρμόζουμε και ενσωματώνουμε πάντα την αιχμή της τεχνολογίας

Απλότητα – Χρηστικότητα – Ταχύτητα
Προσέχουμε πάντα την απλότητα στην χρήση και την ταχύτητα εκτέλεσης εντολών χωρίς να γίνονται παραχωρήσεις στις δυνατότητες

Τεχνογνωσία στο αντικείμενο
Μεγάλη τεχνογνωσία σε θέματα εμπορικών εφαρμογών, μεταφορικού έργου, logistics, οικονομικών και λογιστικής

Cloud Based Applications
Όλες οι εφαρμογές μας είναι cloud based και έχουν εξ’αρχής την δυνατότητα πρόσβασης από οποιοδήποτε σημείο

Datacenter Tier III
Όλες μας οι εφαρμογές τρέχουν σε δικούς μας servers σε Ελληνικό πιστοποιημένο datacenter επιπέδου Tier III με backup server στην υπηρεσία Google Cloud Compute

Συνδρομή στην άδεια χρήσης
Έχοντας υπόψη μας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να μην επιβαρύνουμε σημαντικά τον προϋπολογισμό της εταιρεία σας

15 χρόνια εμπειρίας
Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, μας βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση τυχόν προβλημάτων ώστε η υπηρεσία σας να είναι πάντα “online”

Άμεση υποστήριξη στην επίλυση τεχνικών θεμάτων
Συμβόλαιο συντήρησης που καλύπτει απάντηση όλων των θεμάτων το πολύ σε 24 ώρες και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος το πολύ σε 5 ημέρες

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Αν και είμαστε σίγουροι για την επιτυχή συνεργασία μας σας δίνουμε τη δυνατότητα να φύγετε όποια στιγμή θέλετε. Εμείς θα σας δώσουμε όλα τα δεδομένα σας για να μεταφέρετε το πρόγραμμα σε άλλη εταιρεία.

Dental Care

Dental.Care Papachristou

Οδοντίατρος · Γιατρός

Διεύθυνση : Μαρτελάου 8 & Βλάχου, 11525, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο : + 30 210 67 29 224

Κινητό :  + 30 694 54 90 937

Ωράριο: 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.

Email : [email protected]

Αθλητικός Όμιλος

Ζευς Ερυθρού Σταυρού